Lærer til lærer

Spørgeskema om kønsbevidst pædagogik (opdateret version)

Tre lærerstuderende fra VIA University College har brug for din stemme i arbejdet med kønsbevidst pædagogik

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I forbindelse med den pædagogiske og lærerfaglige opgave (PL) på 3 år er min studiegruppe og jeg blevet optaget af kønsbevidst pædagogik, kønsbestemt sprogbrug og hvordan man ser på børn gennem bl.a. køn. Det er vores mål at belyse eventuelle problematikker, der kan opstå, når man ubevidst gør brug af kønnet sprog. Derfor har vi udformet et spørgeskema, som forhåbentligt kan være med til at styrke vores opgave og medvirke i vores produktion af en graphic novel, som har til hensigt at belyse en eventuel samfunds- og sprogmæssig problematik, og hjælpe lærere og pædagoger til at være bevidste om kønnet sprog.

Kunne du tænke dig at hjælpe os med at kvalificere vores opgave, kan du via linket her besvare vores spørgeskema: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeySlmg16b10M93bEL-YplKMMBg1TDq3P-zcTNtgrihZAnbkQ/viewform?usp=sf_link

På forhånd tak