Folkeskolen.dk har lavet et interaktivt kort over, hvor kreds og kommuner er blevet enige om rammerne for lærernes arbejdstid. De grønne klatter indikerer, at kreds og kommune har meldt en aftale eller fælles forståelse ud, mens de orange er steder, hvor kredsen har haft indflydelse på kommunens udmeldte administrationsgrundlag. Klik på kortet i midten af denne artikel.

Se danmarkskortet: Her er enighed om arbejdstid

Fælles ramme, fælles forståelse, lokalaftale, samarbejdsaftale eller fælles værdier. Enighed har mange navne, når det handler om kredse og kommuners drøftelser af rammerne for lærernes arbejdstid næste år. Klik på kortet og læs mere om enighederne.

Publiceret

HER ER ENIGHED OM LÆRERNES ARBEJDSTIDi skoleåret 2014/15:

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Se Danmarkskortet over enigheder om arbejdstid i skoleåret 2015/2016 her

 

Grøn indikerer, at kreds og kommune har meldt en aftale eller fælles forståelse ud, mens orange er steder, hvor kredsen har haft indflydelse på  kommunens udmeldte administrationsgrundlag. Klik på kortet for at læse mere. Find de fælles udmeldinger ved at klikke på linket til højre for artiklerne.