”Når vi nu ikke kunne få en aftale, så er den her administrationsaftale det næstbedste”, siger formand for Esbjerg Lærerforening Kenneth Nielsen.

Loft over antallet af sene arbejdsdage i Esbjerg

Lærerne i Esbjerg kan maximalt arbejde efter kl. 17.00 8 gange i løbet af et skoleår. Derudover er der et loft på undervisningstiden på 810 timer og mulighed for flextid. Sådan lyder det administrationsgrundlag, som kommunen har meldt ud.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Selv om der ikke er sat underskrifter på et papir, så har formand for Esbjerg Lærerkreds Kenneth Nielsen været med til at give input til det administrationsgrundlag, som kommunen nu har meldt ud.

"Når vi nu ikke kunne få en aftale, så er den her administrationsaftale det næstbedste", siger Kenneth Nielsen.

Her er enighed om arbejdstid

 Et af de elementer han er glad for at have fået med er, at lærerne maximalt 8 gange på et skoleår kan være på arbejde efter kl. 17.00. Undtaget er dog de lærere, der er skolebestyrelsesrepræsentanter. Kenneth Nielsen er også glad for, at det er lykkes at få mulighed for flextid ind i administrationsgrundlaget.

"Det er helt åbent, hvordan arbejdstiden gøres op. Nogle ønsker et tidsregistreringssystem. Jeg tror, det ender med et tillidsspørgsmål. Hvis man kommer med en bus og kan være på skolen 7.20, så er det, der man begynder arbejdsdagen, hvis det ændrer sig, fortæller man det til skolelederen", mener Kenneth Nielsen.

Kommune og kreds har underskrevet en lønaftale som sikrer lærerne et funktionstillæg på 20.300 kroner om året , som lærerne får foruden undervisningstillægget.