Fælles forståelse om opgaveoversigten i Thisted

Thy-Mors Lærerkreds har indgået et fælles forståelsespapir om lærernes arbejdstid med Thisted Kommune. Papiret gør opgaveoversigten til et validt planlægningsredskab, siger kredsformanden.

Publiceret

Opgaveoversigten skal indeholde:

Nettoårsnorm

Angivelse af indregning af aldersreduktion, barsel, anden orlovog lign.

Angivelse af fag og klasser som læreren/bh.kl. skal undervisei

Antallet af undervisningstimer, der udgør den enkelte lærersundervisningsforpligtelse, herunder understøttende undervisning

Antallet af timer der er planlagt til lejrskoler og/eller turemed overnatning

Opgaver udover undervisningen som læreren skal udføre i løbet afskoleåret

Antallet af timer, der er planlagt til kompetenceudvikling forlæreren

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Det er ikke det store, men det har stor betydning for planlægningen af skoleåret, dels for ledelsens måde at udmønte opgaverne på, men også for lærerne og børnehaveklasseledere. Vi har valgt at indgå det her, fordi det som udgangspunkt stiller os bedre end Lov 409", siger formand for Thy-Mors Lærerkreds Philip Lehn Brand.

Her er enighed om arbejdstid

Foruden en specificering af opgaveoversigten, er parterne også blevet enige om en nettoårsnorm på 1679,5 timer og vilkår for tillidsrepræsentanten og arbejdsmiljørepræsentanten.

"Vi har også koblet et løntilsagn på opgaveoversigten på det planlagte antal undervisningstimer. Det er der ikke i Lov 409", siger Phillip Lehn Brand.

 

Læs mere

Fælles forståelse mellem Thy-Mors Lærerkreds og ThistedKommune