Det vigtige er, at studerende kan komme i en form for mesterlære på Lærerprofession.dk, mener Bodil Christensen. ”Her kan de få inspiration til at videretænke aktuelle problemstillinger og se, hvilken kvalitet der stræbes efter
Det vigtige er, at studerende kan komme i en form for mesterlære på Lærerprofession.dk, mener Bodil Christensen. ”Her kan de få inspiration til at videretænke aktuelle problemstillinger og se, hvilken kvalitet der stræbes efter", siger hun.

LB Foreningen støtter Lærerprofession.dk i tre år

Med et sponsorat på godt 300.000 kroner er LB Foreningen med til at sikre, at der fortsat kan offentliggøres gode bachelorprojekter fra læreruddannelsen og gode pædagogiske lærer-diplomprojekter og uddeles priser for de allerbedste.

Publiceret

EJERE OG SPONORER

Lærerprofession.dk er i gang med sit niende år, og påsitet ligger der nu over 500 projekter og en række artikler om,hvordan man arbejder med sit bachelor- ellerdiplomprojekt.

Lærerprofession.dk drives i fællesskab affagbladet Folkeskolen og professionshøjskolerne.Dommerne er lærere, skoleledere, skolechefer, universitetsforskereog undervisere fra professionshøjskolerne.

LB Foreningen ejer LB Forsikring, som består afLærerstandens Brandforsikring, Bauta Forsikring, Runa Forsikring ogLB Forsikring til PFA

Ud over LB Foreningens sponsoratstøttes Lærerprofession.dk af Akademisk Forlag,Gyldendal Uddannelse, Hans Reitzels Forlag, Kähler Design ogSinatur-hotellerne.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

LB Foreningen, der ejer LB Forsikring, har i flere år haft fokus på at støtte projekter, der understøtter arbejdet med FN's Verdensmål 4 om kvalitetsuddannelse. Foreningen har derfor besluttet at støtte Lærerprofession.dk i 2020-2022 med et årligt tilskud på 103.000 kroner.

"Ved at støtte Lærerprofession.dk er det muligt at dyrke kvalitet i flere dimensioner", siger Mikkel Klausen, der er chef for LB Forsikrings afdeling for kommunikation og Corporate Social Responsibility.

"Vi synes, det er meget værdifuldt både at hylde de dygtige studerende og at være med til at udbrede viden til hele feltet. Og faktisk er vi nu i gang med at støtte en tilsvarende øvelse for pædagogfaget - meget inspireret af succesen med Lærerprofession.dk", siger han.

Uafhængige dommere

Hvert år indstiller eksaminatorer og censorer gode bachelorprojekter fra læreruddannelsen og diplomprojekter fra skoleområdet til præsentation og offentliggørelse på Lærerprofession.dk, og efter sommerferien finder

uafhængige dommere de bedste projekter.

Selv om dommerarbejdet er ulønnet, koster det at drive Lærerprofession.dk, men med sponsoratet på 3 x 103.000 kroner bidrager LB Foreningen til, at der også kan uddeles priser de næste tre år.

1.-priserne er på 10.000 kroner, mens 2.- og 3.priserne er på 8.000 kroner.

Ud ovre de generelle priser uddeles der i 2020-2022 hvert år også en særpris for et bachelor- og et diplomprojekt om "skolens dannelsesbidrag", og fagbladet Folkeskolen uddeler en pris for "fornem formidling".

LB Foreningen betaler også den årlige prisfest, hvor det ofte er undervisnings- eller uddannelsesministeren, der uddeler priserne.

Fristen for at indstille projekter er i år den 19.august.

Powered by Labrador CMS