OK18
0   6

77,4 procent af lærerne på stats-OK stemte ja

Det blev også et klart ja på til OK18 på det statslige område med fx lærere ansat på private gymnasiers grundskoler og social- og sundhedsuddannelser. 77,4 procent stemte ja, mens 22,6 procent stemte nej. Afstemningen er vejledende.

Stemmeprocenten i den vejledende urafstemning blandt Danmarks Lærerforenings 1218b medlemmer på det statslige område blev 63,6 og dermed en del lavere end på det kommunale område. 

Afstemningen er vejledende, da det er Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse, der tager stilling til det statslige forlig på medlemmernes vegne. Hovedstyrelsen har sagt ja, og hele det statslige overenskomstforlig er nu vedtaget, oplyser topforhandleren for de statsansatte, Flemming Vinther i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Sosu-undervisere er for alle, som underviser på social- og sundhedsskoler eller har interesse for området. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
90 andre er allerede tilmeldt

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.212 andre er allerede tilmeldt