Specialundervisning
0   3

Nyt onlineunivers skal hjælpe lærere med at støtte kronisk syge elever

Hvert sjette barn i folkeskolealderen har en kronisk eller langvarig sygdom. Det svarer til, at en lærer i gennemsnit har fire syge elever i klassen, og det kan være svært at håndtere elevernes faglige og sociale udfordringer, skriver Danske Patienter i en pressemeddelelse om et nyt onlineunivers, der skal gøre skolelivet nemmere for elever med kronisk sygdom. Universet indeholder blandt andet faktaquiz om sygdom, et dialogark om særlige aftaler med eleven og temadage, som skal øge klassens forståelse af, hvordan det er at have en diagnose.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.293 andre er allerede tilmeldt