STU
0   4

Rosenkrantz-Theil skal i samråd om STU-sag fra Silkeborg

Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) skal i et samråd svare på, om hun finder det tilfredsstillende, at unge oplever lange ventetider for at blive godkendt til STU. Det sker ud fra en artikel på folkeskolen.dk om 17-årige Lasse fra Silkeborg, som har ventet siden februar på at blive godkendt til STU. Ellen Trane Nørby, Anni Matthiesen, (begge V) og Jens Henrik Thulesen Dahl (DF) har også bedt ministeren gøre rede for, hvornår en justering af STU-loven kan vedtages i Folketinget, og hvilke elementer, ministeren mener, der bør ændres.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.536 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
514 andre er allerede tilmeldt