Lærer til lærer

Undervisning af ordblinde elever i folkeskolens naturfagsundervisning

Søger naturfagslærere som underviser i et eller flere af folkeskolens naturfag (Fysik/Kemi, Biologi eller Geografi) til deltagelse i spørgeskemaundersøgelse.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mangler informanter til spørgeskemaundersøgelse.

Jeg er studerende ved Professionshøjskolen Absalon afd. Vordingborg og er i gang med mit afsluttende Bachelorprojekt. I den forbindelse søger jeg informanter, som kunne have interessen og tiden til, at deltage i en spørgeskemaundersøgelse. Undersøgelsen tager maks. 10 min og er anonym.

Link: https://forms.gle/unH18FxmihABRkQo9

Beskrivelse af spørgeskemaet: Formålet med følgende spørgeskema er at undersøge, hvordan naturfagslærerne (Fysik/Kemi, Biologi eller Geografi) støtter og kompenserer de ordblinde elever ift. deres læse- og skriftsprogsvanskeligheder. Dette gøres ved at undersøge faglærerenes viden og kompetencer ift. undervisningen af ordblinde elever, hvordan læse- og skriveteknologier inddrages i undervisningen og i elevernes arbejde med undervisningens faglige indhold.

Powered by Labrador CMS