Lærer til lærer

Klimafaget.dk - ny hjemmeside med gratis materiale til download

Vi synes, der mangler materiale om klimakrisen, som er gratis og helt enkelt at gå til. Derfor har vi lavet en hjemmeside, som indeholder links og pdf'er til fri download, så alle kan komme i gang på det niveau, de ønsker.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære kolleger,

Jeg har lavet en hjemmeside med det simple formål at dele gratis og videnskabeligt lødigt undervisningsmateriale ud til skolerne, så vi kan undervise vores elever om klimakrisen.

Jeg arbejder selv som skolelærer, og jeg synes, det er svært at finde konkret og direkte anvendeligt materiale om klimakrisen, især til de yngre elever.

Jeg er uddannet Cand. Scient . i biologi fra Københavns Universitet, men ikke med klima som speciale, så jeg gør mit bedste for at læse op og researche de nye ting, forskerne finder ud af, men jeg er ikke personligt ekspert. Min fætter er kemiingeniør og arbejder med klimaløsninger, så han tjekker mine data. Bare så I ved, at jeg håber at lede jer kvalificeret igennem forskningen og den viden, vi har i dag.

Mit formål er at bruge det, jeg kan, til at sprede viden om klimakrisen.

Snup alt, hvad I har lyst til og kan bruge. Det hele ligger som pdf og burde være nemt at gå til.

KH Hanne

Powered by Labrador CMS