Der er 500 meter fra Skolen ved Bülowsvej til Forum, der oprindeligt blev bygget til biludstillinger i 1926 og gennem tiderne har været hjemsted for bl.a. seksdagesløb, Bogforum og koncerter.

Forum åbner dørene: Frederiksberg-skole får 10.000 ekstra kvadratmeter

Skolebestyrelsen på Skolen ved Bülowsvej på Frederiksberg kan nu pludselig godt se mulighed for at rumme også udskolingen med passende afstand. For denne mandag morgen indtager skolen 10.000 ekstra kvadratmeter i den historiske bygning Forum.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hjortdal til politikere: Lemp reglerne, så alle kommer i skole før sommerferien 

"Vi havde et ønske om, at Forums ubrugte kvadratmeter kunne gavne elever og personale i en udfordrende tid for skolerne, når alle skal leve op til de gældende sundheds- og hygiejnekrav", siger Arne Bang Mikkelsen, der er partner i driftsselskabet bag Forum, Forum Cph ApS.

Han ringede til borgmester Simon Aggesen (K).

"Det er Frederiksberg, når det er bedst. Her hjælper vi hinanden", lyder det fra en glad borgmester, som i dag mandag genindvier Forum som skoleudvidelse med lærings- og aktivitetszoner med alt fra læsesale til skaterzoner indrettet gennem den seneste uge.

I en pressemeddelelse siger formand for skolebestyrelsen Morten Almlund: "Vi er begejstrede for de nye muligheder. De ca. 10.000 ekstra kvadratmeter sikrer, at vi kan tage ekstra godt hånd om vores børn. Både dem, der allerede er startet på 0.-5. klassetrin. Men også den børnegruppe, der startede 1. maj, og som bliver børnehaveklassebørn efter sommerferien, og som vi nu fuldt ud kan byde velkommen med endnu bedre vilkår. Samtidig har vi nu med denne donation kunnet lave en plan for at genåbne for 6.-9. klassetrin. Vi er klar til næste skridt i en genåbning nu, og forhåbentligt bliver det aktuelt meget snart".

Frederiksberg sender før-skolebørnene i sfo midt i coronakrisen