MentorDanmark køber landets største video-undervisningsportal

MentorDanmark har overtaget Restudy ApS, som er landets største videobaserede undervisningsportal med over 2.000 videoforløb og 345.000 brugere.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

MentorDanmark er i forvejen den største aktør i Norden inden for privat lektiehjælp i hjemmet, og med købet af Restudy ApS styrker de yderligere deres position på markedet.

Det oplyser MentorDanmark i en pressemeddelelse.  

"Videobaseret undervisning vinder frem i hele verden for tiden - og Restudys kæmpe videodatabase samt mangeårige erfaring på området giver MentorDanmark unikke muligheder for at nå ud til endnu flere børn og unge. Vi kommer til at bygge videre på det fundament, som Restudy flot har bygget op over 12 år med Søren Svinth Vandel i spidsen, som i øvrigt fortsætter hos Restudy. Vi er stolte og glade for opkøbet og ser frem til en spændende rejse sammen", siger lyder det fra administrerende direktør hos MentorDanmark Nicklas Kany.

Videoforløbene er siden 2009 blevet produceret i filmstudier i Herning, hvor folkeskolelærere, gymnasielærere og filmfolk har produceret undervisningsvideoer til alle fag.

MentorDanmark har 4.000 ansatte mentorer i Danmark og Norge. Lektiehjælpsfirmaet er ejet af Gyldendal og stifterne Nicklas Kany og Chresten Koed.

Powered by Labrador CMS