Lektier
0   3

Alinea overtager lektiehjælpsfirma

For halvandet år siden købte forlaget Gyldendal aktiemajoriteten i lektiehjælpsfirmaet Mentordanmark, og nu har et andet læremiddelforlag, Alinea, overtaget lektiehjælpsfirmaet GoTutor.

GoTutor blev stiftet i 2014 af Mads Christensen, og Mads Christensen har i dag et ønske om at søge nye veje:

"Derfor er jeg meget glad for at kunne give bolden videre til Alinea. Det er den optimale løsning og den helt rigtige partner for GoTutor", siger GoTutor-direktøren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret

"Alinea har gennem længere tid været på udkig efter, hvordan vi kan række endnu længere ud for at lykkes med vores mål om at skabe læring for fremtiden. Sammen med det dygtige team fra GoTutor vil vi være Danmarks førende inden for lektiehjælp", siger Alineas direktør Cliff Hansen.

GoTutors undervisere tilbyder lektiehjælp til grundskole- og gymnasieelever i dansk, matematik, sprog og naturfag. Alinea er Danmarks største forlag inden for læremidler til den danske grundskole og er sammen med bl.a. udgiveren bag Matematikfessor end del af Undervisningsforlagene under Egmont.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
533 andre er allerede tilmeldt