Debat

Gratis Platform: Ordtavlen - om hjælpemidler til læse- og stavevanskeligheder

Vi har med støtte fra bl.a. Ole Kirk’s fond, nu sat projektet Ordtavlen - om hjælpemidler til læse- og stavevanskeligheder i gang. Det bliver en gratis platform som omhandler it hjælpemidler som app’s og programmer.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Med Ordtavlen vil vi skabe en online opslagstavle for hjælpemidler til mennesker med læse- og stavevanskeligheder. Vi samler al viden på området, så det bliver så let som muligt at finde de hjælpemidler, der passer dig.

Med Ordtavlen kan man let finde de forskellige hjælpemidler, der findes. Ordtavlen bliver delt op, så man ikke skal læse alt igennem for at finde de funktioner, man har brug for. Områderne vil være Diktering, Ordforslag, Oplæsning, Oversættelse, Indscanning og Viden.

Har du inputs eller ideer til Ordtavlen, så send os en mail på info@etlivsomordblind.dk

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Mvh Jesper Sehested - Etlivsomordblind.dk

PS: Vil du følge projektet, så like os på facebook, Etlivsomordblind.dk

Powered by Labrador CMS