Lærere må ikke mødes på tværs af klasserne, når skolerne delvist åbner igen på mandag, sagde undervisningsministeren på pressemøde. (arkivfoto)
Lærere må ikke mødes på tværs af klasserne, når skolerne delvist åbner igen på mandag, sagde undervisningsministeren på pressemøde. (arkivfoto)

Frihed i genåbning, men: "Nationale test har aldrig været mere nødvendige"

Det bliver nødundervisning helt til sommerferien for de små klasser. Hver klasse er sin egen boble, og de nationale test har aldrig været mere nødvendige. Det var budskaberne fra undervisningsministeren på mandagens pressemøde om skolernes genåbning.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De små elever vender tilbage i skolen, men det bliver ikke til den hverdag, de kender. Det var undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil meget tydelig omkring på mandagens pressemøde.

"Lærere og ledere har peget på, at der er brug for en stor grad af frihed til at gøre det, der er brug for i den enkelte klasse, både fagligt og socialt", sagde ministeren på pressemødet.

"Derfor er jeg glad for at kunne sige, at set flertal i Folketinget bakker op om regeringens ønske om af lade nødundervisningsbekendtgørelsen være gældende frem til sommeren".

Læs mere

Pjece: Genåbning af skolernes 0.-4. klasse

Powered by Labrador CMS