STU
0   0

STU kommer på dagsordenen hos Folketingets partier senest til efteråret

Et flertal uden om regeringen har pålagt to ministre at indkalde Folketingets partier til drøftelser om, hvordan de kan forbedre de kritikpunkter, evalueringen af STU rejste i efteråret. Nu har Dansk Folkepartis Jens Henrik Thulesen Dahl spurgt undervisningsminister Merete Riisager (LA), hvornår hun og beskæftigelsesministeren indkalder til forhandlinger. Merete Riisager svarer, at hun ”ser frem til at drøfte dette vigtige emne”, og at hun forventer, at regeringen vil invitere til drøftelse om STU senest i efteråret 2018. Regeringen har ellers afvist, at der er brug for større ændringer af ungdomsuddannelsen.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.464 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
481 andre er allerede tilmeldt