Karakterer
0   328

Hvad mener du om forslaget til adgangskrav til gymnasiet på 4 i dansk og 4 i matematik?

Marianne McDonald, lærer og fungerende skolebibliotekar, underviser i dansk, engelsk, musik og madkundskab.

Nogle elever vil aldrig få en chance

Artiklen fortsætter under banneret

»Der kan være nogle unge mennesker, som så ikke får den chance i livet, som de burde have haft, på grund af adgangskrav. De kan være skoletrætte, og måske præsterer de så ikke den 9.-klasseafgangseksamen, de har brug for.

Når de senere i livet tænker: Jeg vil gerne gå i dén retning, så har de ikke muligheden, så derfor synes jeg, det er lidt ondt for nogle. Og det vil påvirke lærerne, fordi vi vil gøre alt for at bane vejen for eleverne. Vil man hæve niveauet, så kunne man for eksempel bruge et gennemsnit af karaktererne«.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
100 andre er allerede tilmeldt
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks