Katrine og Yara

Katrine og Yara går begge i 7.a, men indtil efterårsferien talte de ikke så meget sammen. Nu er de blevet gode veninder.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Hun skulle ikke føle sig alene i klassen, for vi vil hende jo gerne. Det er bare lidt svært at få sagt, når man er genert. Så skrev jeg til hende på Messenger og spurgte, om vi skulle være sammen. Det ville hun heldigvis gerne«, siger Katrine.

En dag i modtageklassen: "For tre måneder siden, troede jeg ikke, at jeg kunne klare det".

Yara blev rigtig glad, da Katrine skrev:

»Jeg tænkte, at hun kunne lide mig, at vi kunne være venner«.

Første gang Yara besøgte Katrine, så de film og spillede videospillet »Just Dance«. De fandt ud af, at de havde flere fælles interesser.

»Jeg var lidt nervøs, første gang jeg skulle snakke med Yara. Jeg var bange for, at der var noget, hun ikke kunne forstå. Men det viste sig, at når jeg talte langsomt, så gik det rigtig godt. Vi har også mange fællesinteresser«, fortæller Katrine.

En af Katrines fritidsinteresser er ridning, og nu tager hun af og til Yara med på hesteryggen.

»Jeg havde ikke redet før, men det var rigtig sjovt. Jeg kan godt lide heste, fordi jeg synes, det er nogle smukke dyr«, siger Yara.

Powered by Labrador CMS