Flygtninge
0   311

Katrine og Yara

Katrine og Yara går begge i 7.a, men indtil efterårsferien talte de ikke så meget sammen. Nu er de blevet gode veninder.

»Hun skulle ikke føle sig alene i klassen, for vi vil hende jo gerne. Det er bare lidt svært at få sagt, når man er genert. Så skrev jeg til hende på Messenger og spurgte, om vi skulle være sammen. Det ville hun heldigvis gerne«, siger Katrine.

Yara blev rigtig glad, da Katrine skrev:

Artiklen fortsætter under banneret

»Jeg tænkte, at hun kunne lide mig, at vi kunne være venner«.

Første gang Yara besøgte Katrine, så de film og spillede videospillet »Just Dance«. De fandt ud af, at de havde flere fælles interesser.

»Jeg var lidt nervøs, første gang jeg skulle snakke med Yara. Jeg var bange for, at der var noget, hun ikke kunne forstå. Men det viste sig, at når jeg talte langsomt, så gik det rigtig godt. Vi har også mange fællesinteresser«, fortæller Katrine.

En af Katrines fritidsinteresser er ridning, og nu tager hun af og til Yara med på hesteryggen.

»Jeg havde ikke redet før, men det var rigtig sjovt. Jeg kan godt lide heste, fordi jeg synes, det er nogle smukke dyr«, siger Yara.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
869 andre er allerede tilmeldt