Folkeskolereform
0   424

A.P Møller Fonden har modtaget 181 folkeskoleansøgninger

Et udvalg er nu i gang med at vurdere, hvem der blandt de første 181 ansøgere skal have del i den milliard kroner, som A.P. Møller Fonden har doneret til Folkeskolen over de næste 4-6 år.

"Vi er meget glade for at have modtaget så mange ansøgninger. Vi kan se, at der er ansøgninger fra alle regionerne, og at der i mange af de ansøgte projekter er lagt op til samarbejder på tværs af skoler, kommuner, uddannelsesinstitutioner og foreninger", siger Henrik Tvarnø, direktør i A.P. Møller Fonden og formand for Vurderingsudvalget, der skal behandle de mange ansøgninger i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Foruden formanden består Vurderingsudvalget af børne- og kulturdirektør Per B. Christensen, direktør for Experimentarium Asger Høeg, professor Thomas Nordahl, skoleleder Jette Præstholm, professor Jens Rasmussen og lærer Tine Marie Sørensen.

De første bevillinger forventes at blive givet i slutningen af juni 2014.  

Denne ansøgningsrunde var den første af mindst otte halvårlige runder. Frist og ansøgningskriterier for næste ansøgningsrunde offentliggøres på A.P. Møller Fondens hjemmeside til september.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ