Kommunalvalg 2013
9   925

Kommunalvalg: Se, hvad kandidaterne mener om folkeskolen

Fagbladet Folkeskolen har via DLF's kredse opfordret kandidater til kommunalvalget til at besvare en række spørgsmål om, hvad de vil gøre i forhold til folkeskolen, hvis de bliver valgt ind. De fleste ønsker at give folkeskolen flere penge og kun hver femte ønsker fuld tilstedeværelse for lærerne. Klik ind på kortet og kend din kandidat.

1124 kandidater til kommunalvalget har besvaret folkeskolen.dk's spørgsmål, og blandt besvarelserne er der en klar tendens til at give flere penge til området. 82 procent mener, at implementeringen af folkeskolereformen kræver flere penge til skoleområdet, 47 procent mener, at inklusionen er blevet for meget af en spareøvelse. Og når man spørger, hvem de mener, der skal have mere indflydelse på de lokale skoler, svarer langt de fleste: Lærerne og skolelederen.


Ingen krav om tilstedeværelse
Kandidaterne er også blevet spurgt, om de mener, at alt lærernes arbejde skal foregå på skolen, og her svarer 74 procent nej. Og lærerne kan også se frem til et kompetenceløft: 95 procent af de kandidater, der har svaret, vil arbejde for at sikre midler til at fremme efteruddannelse af lærerne.
Kortet vil løbende blive opdateret på folkeskolen.dk frem til valget.

Artiklen fortsætter under banneret

Opdateret 18.november 2013  

Klik på de grønne kommuner for at se kandidaternes besvarelser:  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.516 andre er allerede tilmeldt