Corona
0   5

Mor utryg ved, at hendes søn med særlige behov skal i skole

Winnie Kohsel forstår ikke, hvorfor nogle børn skal møde til fysisk undervisning, mens andre er hjemsendt for ikke at sprede coronavirus. Selv beholder hun sin 17-årige søn hjemme fra 10. klasse på Specialkompetence Holstebro. Han har ADHD, er mentalt retarderet og har både en spise- og søvnforstyrrelse ”Nogle forældre vil gerne have deres børn afsted. Andre af os er utrygge ved det. Jeg er utilfreds med, at jeg ikke har valgmuligheden”, siger Winnie Kohsel til Folkebladet Lemvig. Hun har skrevet til flere folketingsmedlemmer for at få retningslinjerne ændret.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.443 andre er allerede tilmeldt