Corona
13   41

Minister: Nyt på vej om vacciner og test til de skoler, der har åbent

Der er nyt på vej om "test og vacciner i fht SFO, specialundervisning og resten af de åbne dele af undervisningssektoren", skriver børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil på Facebook.

Som beskrevet på folkeskolen.dk/specialpædagogik i dag er mange specialskolelærere bekymrede over at skulle møde på arbejde blandt elever, som ofte ikke er stand til at overholde coronarestriktionerne. Til dem skriver undervisningsministeren til eftermiddag på Facebook, at der er nyt på vej, når ministeriet har holdt møde med det såkaldte sektorpartnerskab med sundhedsmyndighederne og organisationerne på området.

Selvom smitterisikoniveauet i Danmark nu er hævet til højeste niveau, nivau 5, lukker daginstitutionerne ikke, men "der kommer nyt i fht test og vacciner til personale, små og faste grupper, afstandskrav for forældre, samt anbefaling om udeaflevering mv. Det følger hurtigst efter møde m sektorpartnerskabet - altså fagforeninger, kommuner, forældreorg mv. Der kommer også nyt i fht test og vacciner i fht SFO, specialundervisning og resten af de åbne dele af undervisningssektoren", skriver ministeren på Facebook.

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.563 andre er allerede tilmeldt