Geocenter Møns Klint er er ud af omkring 500 institutioner, der udbyder undervisningstilbud på det nye skoletjenesten.dk

Relanceret portal med over 3000 åben skole-tilbud i hele landet

I dag åbner en relanceret version af skoletjenesten.dk, hvor man foruden omkring 3000 forskellige undervisningstilbud fra ca. 500 forskellige institutioner rundt om i landet kan finde viden, inspiration og guides til god undervisning uden for skolens rammer.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Med lanceringen af det nye skoletjenesten.dk åbner vi et digitalt univers, der imødekommer et behov, som vi kan registrere på tværs af landet. Her kan vi i sektoren sammen aktivere og bruge den viden, erfaring og ekspertise, Skoletjenesten i samarbejde med kulturinstitutioner og kommuner har opbygget gennem mange år. I sidste ende handler det om, at flere børn og unge får gode og lærerige møder med kunst, kultur og natur alle steder i landet", siger leder af Skoletjenesten Claus Poulsen i en pressemeddelelse.

Blog: Lærer eleverne noget af åben skole? En nem evalueringsmetode 

Skoletjenesten er blevet et Videncenter for eksterne læringsmiljøer og finansieres med midler fra Børne- og Undervisningsministeriet, Kulturministeriet, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune. Lærere og pædagoger kan på skoletjenesten.dk søge efter undervisningstilbud på museer, i naturcentre, kulturinstitutioner med videre ud fra fx emne, geografi, tidspunkt og pris.

Læs mere

Powered by Labrador CMS