Åben skole
0   8

Relanceret portal med over 3000 åben skole-tilbud i hele landet

I dag åbner en relanceret version af skoletjenesten.dk, hvor man foruden omkring 3000 forskellige undervisningstilbud fra ca. 500 forskellige institutioner rundt om i landet kan finde viden, inspiration og guides til god undervisning uden for skolens rammer.

"Med lanceringen af det nye skoletjenesten.dk åbner vi et digitalt univers, der imødekommer et behov, som vi kan registrere på tværs af landet. Her kan vi i sektoren sammen aktivere og bruge den viden, erfaring og ekspertise, Skoletjenesten i samarbejde med kulturinstitutioner og kommuner har opbygget gennem mange år. I sidste ende handler det om, at flere børn og unge får gode og lærerige møder med kunst, kultur og natur alle steder i landet", siger leder af Skoletjenesten Claus Poulsen i en pressemeddelelse.

Skoletjenesten er blevet et Videncenter for eksterne læringsmiljøer og finansieres med midler fra Børne- og Undervisningsministeriet, Kulturministeriet, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune. Lærere og pædagoger kan på skoletjenesten.dk søge efter undervisningstilbud på museer, i naturcentre, kulturinstitutioner med videre ud fra fx emne, geografi, tidspunkt og pris.


Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.475 andre er allerede tilmeldt

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.384 andre er allerede tilmeldt