Anders Bondo opfordrede til, at man bruger den viden, som eksperterne fra 10. klasse-centrene og UU-centrene har

DLF til politikerne: Kom ud på 10. klasse-centrene

Erhvervsuddannelserne, ungdomsuddannelserne i det hele taget og ikke mindst overgangen fra folkeskole til ungdomsuddannelse er igen til debat. Derfor opfordrede DLF-formand Anders Bondo i dag politikerne til at komme på besøg på et 10. klasse-center og et UU-center og møde de ypperste eksperter – nemlig dem, der arbejder der.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Brug nu den viden, som de eksperter har", lød budskabet. "Besøg 10. klasse-centrene og besøg UU-centrene, så får I et indblik i det glimrende arbejde, der udføres allerede i dag og brug anledningen til at drøfte, hvordan vi kan gøre det endnu bedre".

Danmarks Lærerforening har taget kontakt til Vejlederforeningen, hvis medlemmer arbejder med uddannelsesvejledning på de lokale UU-centre, og med 10. klassecentrene for at få arrangeret nogle åbent hus-arrangementer, så politikerne kan få mulighed for et besøg.