På Next gymnasier og erhvervsuddannelser holder de informationsmøder om uddannelserne på Youtube

Brobygning og orienteringsaftener på youtube

Normalt vil elever og forældre tage rundt for at høre om ungdomsuddannelserne her i januar, da der er ansøgning 1, marts, men på grund af de høje smittetal holder Next Uddannelse i København nu møder over Youtube.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside står, at uddannelserne skal holde informationsaftener og brobygning med mindre Styrelsen for Patientsikkerhed konkret har været inde og sige noget andet.

Unge over 15 år skal vise coronapas, når de kommer på besøg og skal bruge mundbind eller visir.

Next har seks gymnasier og over 30 erhvervsuddannelser i Storkøbenhavn og prøvede allerede sidste år at holde orienteringsmøder over Youtube.

Dengang fulgte over 10.000 unge med på de virtuelle møder.

"Vi ved, hvor vigtigt det er for de uddannelsessøgende at få vejledning og opleve vores forskellige uddannelse. Derfor går vi igen i år live på Youtube fra vores uddannelser en række aftener i januar, hvor de unge og deres forældre vil få et indtryk af uddannelserne og kan chatte med vores vejledere", fortæller Ole Heinager, der er direktør for Next Uddannelse København i en pressemeddelelse.

Han fortæller, at man også undersøger muligheden for at holde besøgsdage i mindre hold for unge i løbet af januar og februar.

I alt holder Next syv online-møder i januar.

Powered by Labrador CMS