Det skal være slut med karameldags-nomineringer, der handler om udseende, har flere skoler besluttet.
Det skal være slut med karameldags-nomineringer, der handler om udseende, har flere skoler besluttet.

Sidste skoledag - denne gang uden krænkende videoer

9.-klassernes sidste skoledag i dag bliver uden kåringer og videoer, der seksualiserer elever og lærere. Flere skoler har forbudt nomineringsvideoerne, hvor elever og lærere indgik i kåringer som: "Vi ringer, når du er 18" og "En lærer man vil i seng med".

Publiceret

Nomineringsvideoer i folkeskolen

9. klasser underholder på sidste skoledag mednomineringsvideoer. Her nomineres børn fra andre klasser ikategorier som "Årets Upcoming" og "Vi ringer, når du er 18".

De fleste videoer handler om elever i udskolingen. Men der harogså været flere eksempler på videoer med elever fra i 3., 4. og 5.klasse. 

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På sidste skoledag før eksamen har det på nogle skoler været i orden at afgangsklasser nominerer lærere og elever helt ned til 4. klasse i seksuelle kategorier.

Det afslørede Berlingske sidste år, da avisen efter sommerferien dokumenterede, at elever og lærere optrådte i nomineringsvideoer til sidste skoledag som årets: "Gid du var ældre", "Årets vil du med mig hjem?" eller "Teacher I'd Like to Fuck". 

I de kontroversielle videoer, der både blev vist på 9.-klassernes sidste skoledag og publiceret på YouTube, gik elever fra 4.-8.klasse elever catwalk, mens de blev filmet, nomineret og senere kåret.

Læs mere

Berlingske

Powered by Labrador CMS