""For mig er det ikke et spørgsmål om penge, men om pædagogik og didaktik", lyder det fra den radikale undervisningsordfører Lotte Rod.

Radikale: Ingen siger obligatoriske lektiecafeer

Den radikale undervisningsordfører Lotte Rod er træt af, at man taler om frivillige, henholdsvis obligatoriske lektiecafeer. For den længere skoledag, som kommer efter et valg, er ikke indførelsen af en obligatorisk lektiecafe. Den er en længere skoledag med plads til alle mulige typer af aktiviteter – herunder lektiehjælp, hvis skolen vurderer, at det er det, der er brug for.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Problemet har været, at De Konservative krævede, at vi bandt nogle timer til frivillig lektiehjælp. Efter et valg kan vi få en reelt varieret skoledag, som det hele tiden har været tanken fra vores side. Her skal være plads til bevægelse og fordybelse i forskellige læringsmiljøer, og her kan lektiehjælp også være en del. Det må komme an på, hvad skolen vurderer, er det rigtige. Det er jo ikke alle skoler, der giver lektier for", påpeger den radikale ordfører. "Man kan for eksempel have et bånd med forskellige forløb, og et af tilbuddene skal være faglig fordybelse og lektiehjælp".

Powered by Labrador CMS