Debat

Konference om interkulturel læring og global dannelse 13/09/18 i Aarhus

Få ny viden fra førende forskere på feltet og find inspiration fra erfarne praktikere, der deler ud af deres guldkorn i seks forskellige workshops.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Du har mulighed for at få ny viden fra førende forskere om, hvad der udvikler børn og unges interkulturelle kompetencer og du kan høre om det kulturelle medborgerskabs betydning i demokratiet. Det er Iben Jensen, professor ved Aalborg Institut og Claus Haas, lektor ved DPU, der deler ud af deres viden.

I workshops kan du hente inspiration fra erfarne praktikere til undervisningsforløb og øvelser: Flakkebjerg Efterskole, Den Internationale Højskole, Mundu – center for global dannelse, AFS Interkultur og projektet ”Det Flyvende Tæppe”, der har modtaget Den Europæiske Sprogpris. 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig senest 15. august. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Konferencen henvender sig til lærere på grundskoler (udskoling), efterskoler og højskoler. Vi glæder os til at se dig! 

Bliv klogere på programmet, oplægsholderne og de seks workshops her.

AFS Interkultur er en non-profit, frivilligdrevet forening, som igennem en række udvekslingsprogrammer arbejder for at fremme interkulturel forståelse og læring på tværs af landegrænser. Formålet er at bidrage til fred i verden. www.afs.dk/konference.

Spørgsmål er velkomne hos Jette: jette.inno@afs.org/ 3832 2319.