Skole laver undervisning i valgfag på tværs af sine 8.-klasser efter ny vejledning

Skoleleder Kristian Toft har på få dage ændret skolens undervisning i de praktisk-musiske valgfag nogle gange. Efter dagens nye vejledning har han valgt, at 8. årgang godt kan få undervisning på tværs af klasserne.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Egentlig havde Kristian Toft på Mølleskolen i Ry besluttet at fortsætte med valgfag på tværs af stamklasser. Men så kom pressemødet tirsdag, hvor der opstod usikkerhed om, hvorvidt man må have valghold på tværs af stamklasser, og så ændrede han beslutning.

Nu er der en ny vejledning fra Børne- og Undervisningsministeriet. I den står, at man kan udskyde valgfagsundervisningen, man kan gennemføre undervisningen i stamklasser eller man kan undervise valghold med flere klasser, hvis der bare er god plads, luftes godt ud og tages hensyn til god håndhygiejne.

Læs mere

Den nye vejledning

Powered by Labrador CMS