Her er alt, du skal vide om at skrive bachelor - i alle fag

Folkeskolen.dk/lærerstuderende har samlet de bedste råd og eksemplariske bachelorprojekter til dig, der er eller skal i gang med dit bachelorprojekt i læreruddannelsen.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lige nu sidder lærerstuderende over hele landet med flossede nerver, fordi de er i tvivl om, hvordan sådan et bachelorprojekt skal skrues sammen.

Folkeskolen.dk/lærerstuderende iler til undsætning med en guide til de kloge ord, erfarne bachelorer og undervisere gennem tiden har skrevet om netop dette og en række genveje til eksemplariske - mange endda prisvindende - bachelorprojekter til fri inspiration: 

Vi har også anmeldt litteratur om at skrive bachelor-projekter. Læs anmeldelsen inden du bruger de sidste su-kroner på bogen:

Læs eksemplariske projekter  

Læs eksemplariske projekter  

Men når det kommer til læring og inspiration, er der intet, som slår det gode eksempel. Så her kan du finde alle de bachelor-projekter, der gennem et lille årti har været indstillet til en af lærerprofession.dk's priser. Der er et link til den fulde bacheloropgave i bunden af hver artikel.

Se de opgaver, der har været indstillet til en pris inden for fagene 

Og husk - det er nede i bunden af den enkelte artikel, at du finder linket til den fulde bacheloropgave.

God læse- og skrivelyst og held og lykke med din bacheloropgave. Måske er det dig, der bliver indstillet til en lærerprofession.dk-pris i år.

 Opdateret 17/2-21 med tilføjelse af ny anmeldelse

Powered by Labrador CMS