Vi må tage genåbningen i mindre klumper, siger sundhedsminister Magnus Heunicke.
Vi må tage genåbningen i mindre klumper, siger sundhedsminister Magnus Heunicke.

Heunicke regner på, om de store elever kan komme tilbage i skole

Sundhedsminister Magnus Heunicke fortæller i Jyllands-Posten i dag, at der bliver regnet på, om de store elever snart kan komme tilbage i skole. Sundhedsordførerne er indkaldt til orientering senere i dag.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Vi står ikke lige over for en stor, national genåbning, så vi må tage genåbningen i mindre klumper. I øjeblikket regner eksperterne på de store elever, regionale åbninger og på, om vi kan åbne en del af detailbutikkerne, ligesom vi også får vurderet, om det er muligt igen at mødes til udendørs idræt og kultur", siger sundhedsminister Magnus Heunicke til Jyllands-Posten.

Han vil dog ikke svare på, om eleverne kan vende tilbage allerede efter vinterferien, som i mange kommuner ligger i næste uge, men han har indkaldt partiernes sundhedsordførere til en orientering senere i dag.

Regeringen er under stort pres fra blandt andet oppositionen for at lave en delvis genåbning af landet, for eksempel i områder, hvor smittetrykket er meget lavt. Også flere af støttepartierne ønsker, at de store elever kan vende tilbage til skolen, eventuelt kun i visse områder af landet eller kun hver anden dag.

Læs mere

Jyllands-Posten

Powered by Labrador CMS