Danske Skoleelever støtter aflysning af sommerens valgfagsprøver

Skolelederne har meldt ud, at de ønsker sommerens prøver i de praktisk-musiske valgfag aflyst. Den melding støtter Danske Skoleelever.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skolelederforeningen har sendt et åbent brev til minister og forligskredsen om de store udfordringer ved at gennemføre de praktisk-musiske valgfag med de nuværende retningslinjer.

I brevet opfordrer skolelederne politikerne til igen til sommer at erstatte valgfagsprøverne med standpunktskarakterer.

Opfordringen får opbakning fra Danske Skoleelevers formand Mille Borgen Mikkelsen. Det siger hun til Altinget Uddannelse.

"Det er en god ide, at de bliver aflyst, og at man får årskarakteren i stedet, for eleverne har ikke haft en optimal nok undervisning, da det er meget svært at undervise praktisk-musiske fag online", skriver hun i et svar til Altinget.

Danmarks Lærerforenings formand Gordon Ørskov Madsen oplyser til mediet, at han mener, at der enten er behov for en "tilpasning af prøverne eller årskarakter i stedet for prøve".

Powered by Labrador CMS