Klik på kortet længere ned på siden for at se besvarelserne fra kandidaterne.
Klik på kortet længere ned på siden for at se besvarelserne fra kandidaterne.

Kommunalvalg: Se, hvad kandidaterne mener om folkeskolen

Fagbladet Folkeskolen har via DLF's kredse opfordret kandidater til kommunalvalget til at besvare en række spørgsmål om, hvad de vil gøre i forhold til folkeskolen, hvis de bliver valgt ind. De fleste ønsker at give folkeskolen flere penge og kun hver femte ønsker fuld tilstedeværelse for lærerne. Klik ind på kortet og kend din kandidat.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

1124 kandidater til kommunalvalget har besvaret folkeskolen.dk's spørgsmål, og blandt besvarelserne er der en klar tendens til at give flere penge til området. 82 procent mener, at implementeringen af folkeskolereformen kræver flere penge til skoleområdet, 47 procent mener, at inklusionen er blevet for meget af en spareøvelse. Og når man spørger, hvem de mener, der skal have mere indflydelse på de lokale skoler, svarer langt de fleste: Lærerne og skolelederen.


Ingen krav om tilstedeværelse
Kandidaterne er også blevet spurgt, om de mener, at alt lærernes arbejde skal foregå på skolen, og her svarer 74 procent nej. Og lærerne kan også se frem til et kompetenceløft: 95 procent af de kandidater, der har svaret, vil arbejde for at sikre midler til at fremme efteruddannelse af lærerne.
Kortet vil løbende blive opdateret på folkeskolen.dk frem til valget.

Opdateret 18.november 2013  

Klik på de grønne kommuner for at se kandidaternes besvarelser:  

Powered by Labrador CMS