Undervisningsminister Arne Duncan har inviteret ministerkolleger og lærerforeningsformænd til New York i næste uge

Anders Bondo og Troels Lund inviteret til New York

Den amerikanske undervisningsminister har inviteret de 25 lande, der klarer sig bedst i Pisa-undersøgelsen til konference i New York for at drøfte uddannelse. Bondo håber, at han og Troels Lund Poulsen sammen kan drage fælles nytte af konferencen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg håber, at ministeren og jeg allerede i næste uge kan få snakket folkeskolen godt igennem i forbindelse med konferencen i New York i næste uge. Lad os i fællesskab bygge videre på den positive anerkendelse, som Danmark har fået", siger formand for Danmarks Lærerforening Anders Bondo Christensen.

Den amerikanske undervisningsminister Arne Duncan har inviteret undervisningsministre fra OECD og repræsentanter for lærerorganisationerne i de 25 lande til blandt andet at diskutere, hvordan man tiltrækker de bedste hjerner til lærerprofessionen og de mest talentfulde lærere til de mest udfordrende klasser. Konferencen er resultatet af et samarbejde mellem det amerikanske undervisningsministerium, OECD og den internationale lærerorganisation EI. Læs mere via linket til højre.