Debat

Konference: 'Kreativ skaberkraft med den digitale generation' 11. OKT 2019, Utzon Center Aalborg

En konference om leg, læring og teknologi

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Utzon Center inviterer i samarbejde med Skoleforvaltningen Aalborg Kommune og Nordea-fonden til den første af tre konferencer om LEG, LÆRING OG TEKNOLOGI, hvor du kan blive klogere – og kloge dig – på, hvordan vi sammen skaber den bedste skole med både hænder og hoved. 

Du vil høre oplæg og få konkrete eksempler på, hvordan analoge og digitale læringsredskaber kobles i undervisningen, så eleverne ikke blot lærer at bruge teknologien, men også lærer at skabe kreativt med den. 

Konferencen er målrettet læringschefer, fagkonsulenter, fagkoordinatorer, skoleledere, afdelingsledere, fagteamkoordinatorer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

På dagen kan du møde kolleger og få oplæg og debat med forskere og eksperter fra bl.a. DR Skole, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Sofiendalskolen, EON Reality, og Lego Fonden, blive udfordret med kreative workshops, blande dig i paneldebatten og få smagsprøver og undervisningsmateriale fra Utzon Center med hjem. 

Klik her for at læse mere: https://utzoncenter.dk/da/arrangement/konference-kreativ-skaberkraft-med-den-digitale-generation-8731

Konferencen er en del af Videnskabsmødet, se hele festivalens spændende program på www.videnskabsmoedet.dk

Powered by Labrador CMS