Formand for UU Danmark Anders Ladegaard mener, at et tættere samarbejde mellem UU Danmark og KL vil få stor værdi.

Planer om at UU Danmark bliver et center i KL

KL og UU Danmark planlægger at styrke samarbejdet og regner med, at fremtiden for UU Danmark bliver som et center i KL-huset. UU Danmarks formand Anders Ladegaard mener, det bliver effektueret senere i år.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Vi kan se store perspektiver i det. Vi ønsker at bevare flest mulige af vores styrker. Vi er en netværksorganisation, og det betyder, at vi har kort vej ud i praksis. Det er vores store force. Vi ved, hvad der rører sig derude, og det har stor værdi for KL", fortæller Anders Ladegaard til folkeskolen.dk på UU Danmarks årsmøde, der tirsdag og onsdag er blevet holdt i Vejle.

Kan det ikke også give nogle problemer for jer som mindre organisation at blive omsluttet af KL på den måde?

"Vi har det sorte bælte i "svært". Der er altid en fare i at blive en del af noget større, men det giver også muligheder. Vores opgave er at oversætte paradokser, så de ikke bliver til benspænd for de unge, så vi har udviklet evnen til at få tingene til at fungere og til at være konstruktive. Det vil vi også bruge her", siger Anders Ladegaard.

UU Danmark i uddannelsesudvalget for at fortælle om vejledning

KL og UU Danmark er i gang med at beskrive den model, samarbejdet skal fungere under.