Ungdomsuddannelser
0   0

Glad Fonden skaber erhvervsrettet uddannelse til unge med kognitivt handicap

For tre måneder siden åbnede Glad Fonden en toårig erhvervsrettet flexuddannelse for unge med et kognitivt handicap, som har taget en STU. De unge kan vælge mellem detailhandel, køkken, lager og grøn service. Det første hold begyndte i august, og Jakob Buckwald, som er elev i Bilka i Aarhus er godt tilfreds. ”Jeg kan godt lide den sociale del og øve det kommunikative i at hjælpe folk og kunder – også når det er vanskeligt”, siger han til TV2 Østjylland. Flexuddannelsen er blevet til med en donation fra Den A.P. Møllerske Støttefond og findes i København, Aarhus og Esbjerg. Kommunerne medfinansierer uddannelsen, og derfor skal unge aftale nærmere med en UU-vejleder eller jobkonsulent.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.590 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
524 andre er allerede tilmeldt