Specialundervisning
0   13

Enhedslisten vil give forældre ret til at klage over mindre end ni timers støtte

Forældre skal have ret til at klage over utilstrækkelig støtte i folkeskolen til børn med under ni timers støttebehov. Det mener Enhedslisten, som i går fremsatte et forslag om, at Folketinget pålægger regeringen at fremsætte de nødvendige forslag, så det bliver muligt for forældre at få en klage over den tildelte støtte behandlet af Klagenævnet for Specialundervisning. Som reglerne er i dag, kan forældre kun klage over tilbuddet, hvis deres barn modtager mindst ni timers specialundervisning om ugen. ”Hvis forældre oplever, at deres børn ikke får den rette støtte i skolen, kan det have store konsekvenser. Derfor må de have mulighed for at klage, ligegyldigt om barnet skal have mindre end ni timers støtte om ugen eller ej”, siger uddannelsesordfører Jakob Sølvhøj fra Enhedslisten til dr.dk. Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har flere gange tidligere afvist, at der skal kunne klages over de mindre sager.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.462 andre er allerede tilmeldt