Inklusion
2   315

Lorry om Ballerupskole: Inklusionen i folkeskolen har slået fejl

Lærerne magter ikke at undervise klassen samlet, fortalte TV2 Lorry onsdag aften i et indslag fra Måløvhøj Skoles Østerhøj-afdeling, hvor de blandt andet citerer en artikel fra fagbladet Folkeskolen. I indslaget fortæller to forældre til elever i 2. klasse, at de længe har forsøgt at råbe op om problemerne uden held. Skoleleder Peter Haldor Hansen afviser et billede af problemer med inklusion i skolen og fortæller, at der ikke findes en samlet quick-løsning, men at man i hvert enkelt tilfælde ser på problematikkerne, når de opstår. Ifølge Lorry har lærerne fået mundkurv på efter at have medvirket i artiklen. Det fortælles også i indslaget, at der er indkaldt til møde mellem ledelse og forældre på tirsdag.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.417 andre er allerede tilmeldt