It
3   860

Alligevel elevplaner på Vedbæk Skole

Vedbæk Skole meldte tidligere ud til skolens forældre, at der ikke vil blive lavet elevplaner i år, da den digitale platform, kommunen har valgt, ikke er færdigudviklet. Men fordi det vil være i strid med folkeskoleloven, får Vedbæk-eleverne nu alligevel elevplaner.

Efter skolens lærere den 17. marts var på workshop hos Meebook, som kommunen har valgt som digital platform, meldte de tilbage, at systemet ikke kunne levere varen.

"Vi vil gerne have en dynamisk, digital elevplan, og det kan man endnu ikke lave i Meebook. For eksempel skal forældrene stadig logge ind med elevens kode for at se den. Vi havde på det tidspunkt overstået vores skolehjemsamtaler, og derfor tænkte vi, at der var alt at vinde ved at vente til systemet er helt klart til efteråret", siger skoleleder Tove Besjekov.

Skolen skrev ud til forældrene om, at der ikke ville blive lavet elevplaner i dette skoleår, hvilket fik Folketingets børne- og undervisningsudvalg til at spørge undervisningsminister Christine Antorini, om det er i overensstemmelse med folkeskoleloven.

Af den fremgår det nemlig, at der for hver elev fra børnehaveklassen til og med 9. klassetrin skal udarbejdes en elevplan med individuelle mål, status for elevens læring og en beskrivelse af, hvordan der skal følges op.

Artiklen fortsætter under banneret

Efter samtale med kommunens skolechef har Tove Besjekov skrevet et nyt brev til forældrene med besked om, at der nu alligevel skrives elevplaner på Vedbæk Skole.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.802 andre er allerede tilmeldt
Få meget mere om it

VIDSTE DU, at du lige nu er på Folkeskolens netværk om it i undervisningen??

Tilmeld dig og få en mail hver anden uge med det nyeste fra netværket.

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.