Elevplaner
0   786

Vedbæk Skole dropper elevplanerne i år

"I Rudersdal Kommune er det besluttet, at Meebook fremover skal være platform for vores elevplaner. Da vi nu er så langt henne i skoleåret, og systemet ikke er helt færdigudviklet endnu, har vi på Vedbæk Skole besluttet, at der i indeværende skoleår ikke skrives elevplaner". Sådan lyder en besked fra Vedbæk Skole til skolens forældre.

Folketingets børne- og undervisningsudvalg har nu bedt ministeren forholde sig til, om Vedbæk Skoles beslutning er lovlig. Ifølge folkeskoleloven skal der for hver elev fra børnehaveklassen til og med 9. klassetrin udarbejdes en elevplan med individuelle mål, status for elevens læring og en beskrivelse af, hvordan der skal følges op herpå.

På Vedbæk Skole i Rudersdal Kommune har man dog droppet at lave elevplanerne i dette første skoleår, hvor den nye folkeskolelov er gældende.

Grunden er, at Meebook - som er den digitale platform, Rudersdal Kommune har valgt som platform til elevplanerne - ifølge skolen endnu ikke er færdigudviklet.

Den udmelding forundrer dog Søren Adolph, der er partner i Meebook.

Artiklen fortsætter under banneret

"Det har været muligt at lave elevplaner i systemet siden 2. januar. Så det må stå for skolens egen regning", siger han.

Folketingets børne- og undervisningsudvalg har nu i et spørgsmål til undervisningsminister Christine Antorini bedt hende forholde sig til, om skolens beslutning er i overensstemmelse med folkeskoleloven.

Folkeskolen.dk arbejder på at få en kommentar fra Vedbæk Skole.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.815 andre er allerede tilmeldt
Få meget mere om it

VIDSTE DU, at du lige nu er på Folkeskolens netværk om it i undervisningen??

Tilmeld dig og få en mail hver anden uge med det nyeste fra netværket.

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.