Lærer-reporter
0   634

Gensynsglæde på Bindslev Skole

Der var umiddelbar gensynsglæde, da elever og lærere mødtes til første skoledag efter lockouten på Bindslev Skole i Vendsyssel. Men før eleverne kom, var der også brug for at få luft for frustrationen efter lockouten.

Elever, lærere og leder forsamledes i skolens Multirum. Her var der selvfølgelig en varm velkomst fra skolelederen og efterfølgende fællessang.
"I har virkelig været savnet, og jeg håber, at I på trods af forskellige frustrationer er klar til, sammen med mig, igen at lave god skole," sagde leder Louise Høholt.
"Jeg forventer, at skoledagen bliver lidt ovenfra og ned, da I ikke har haft mulighed for en ordentlig forberedelse og ikke er klar på, hvad den enkelte eventuelt har arbejdet med i de seneste mange uger," fortsatte lederen.

Frustration over at blive kaldt forkælede
Før samlingen gav kollegerne indbyrdes udtryk for den frustration, som havde hobet sig op under den fire uger lange lockout. Mange havde følt det helt absurd og surrealistisk ikke at måtte komme ind på skolen for bare at kunne drikke en kop kaffe og tale med de tre tjenestemænd.
Frustrationerne blandt lærerne i Hjørring Kommune, hvor Bindslev Skole ligger, blev yderligere forværret, da byrådspolitiker Gert Storgaard søndag morgen havnede på forsiden af Nordjyske Stitstidende. Byroden havde nemlig i en mail til Hirtshals Skolecenters aktionsgruppe kaldt lærerne for en møgforkælet gruppe.

Artiklen fortsætter under banneret

Direkte på lejrskole
Nærværende skribent blev også kastet hovedkulds ud i arbejdet efter lockouten. På grund af en lærers forlængede orlov fik jeg til opgave at tage med en kollega og 6.a på lejrskole i Allinge på Bornholm.
I skrivende stund sidder jeg derfor i toget og glæder mig over det forestående samvær og oplevelserne med 21 søde og spændte elever.
Det gør en ellers frustrerende og hård opstart langt mere overkommelig.  


 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ