Corona
1   33

Heunicke regner på, om de store elever kan komme tilbage i skole

Sundhedsminister Magnus Heunicke fortæller i Jyllands-Posten i dag, at der bliver regnet på, om de store elever snart kan komme tilbage i skole. Sundhedsordførerne er indkaldt til orientering senere i dag.

"Vi står ikke lige over for en stor, national genåbning, så vi må tage genåbningen i mindre klumper. I øjeblikket regner eksperterne på de store elever, regionale åbninger og på, om vi kan åbne en del af detailbutikkerne, ligesom vi også får vurderet, om det er muligt igen at mødes til udendørs idræt og kultur", siger sundhedsminister Magnus Heunicke til Jyllands-Posten.

Han vil dog ikke svare på, om eleverne kan vende tilbage allerede efter vinterferien, som i mange kommuner ligger i næste uge, men han har indkaldt partiernes sundhedsordførere til en orientering senere i dag.

Artiklen fortsætter under banneret

Regeringen er under stort pres fra blandt andet oppositionen for at lave en delvis genåbning af landet, for eksempel i områder, hvor smittetrykket er meget lavt. Også flere af støttepartierne ønsker, at de store elever kan vende tilbage til skolen, eventuelt kun i visse områder af landet eller kun hver anden dag.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ