Corona
1   4

Aarhus åbner forældrerådgivning under coronakrisen

Fra i dag kan Aarhus-forældre ringe og anonymt drøfte de udfordringer, de står med under coronakrise og skolelukning. De kan få råd om, hvordan de bedst støtter deres børn. I den anden ende sidder psykologer og konsulenter fra pædagogisk-psykologisk rådgivning (PPR) klar. "Det kan være utrygt, ikke mindst for børn og unge med diagnoser, eller som i forvejen er lidt sårbare, og vi ved, at det ikke altid er let at håndtere derhjemme. Derfor tilbyder vi forældrene rådgivning og sparring til at håndtere hverdagen,” siger rådmand Thomas Medom.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

PPR-netværket er for ansatte og andre med interesse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivningsområdet. I samarbejde med Samrådet af Specialpædagogiske Foreninger i DLF. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
697 andre er allerede tilmeldt

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.595 andre er allerede tilmeldt