Dansk Industri ansætter Mikkel Haarder

Den tidligere direktør for Danmarks Evalueringsinstitut Mikkel Haarder skal fremover være underdirektør i Dansk Industri med ansvar for bl.a. uddannelsesområdet.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg glæder mig meget til at arbejde for DI, som er en organisation, jeg altid har respekteret for sin seriøsitet og evne til at skabe bedre vilkår for danske virksomheder. Al fremgang afhænger af godt uddannede medarbejdere, verdensklasseforskning og inklusion af mange forskellige kompetencer, hvor diversitet spiller en vigtig rolle. Jeg har valgt at arbejde med uddannelse og viden, fordi det er det vigtigste, man kan gøre. Det er et kæmpe privilegium at kunne arbejde for Danmarks virksomheder, med det som ligger mit hjerte nær", siger Mikkel Haarder i en pressemeddelelse.

Ud over uddannelse og forskning skal Mikkel Haarder også stå i spidsen for DI's arbejde med at fremme mangfoldighed og diversitet i bl.a. ledelse og virksomhedsbestyrelser. Underdirektørjobbet for uddannelse og forskning har tidligere været varetaget af Charlotte Rønhof og senest Mette Fjord Sørensen.

Powered by Labrador CMS