Evaluering
0   7

Tidligere BUPL-chef i spidsen for Evalueringsinstituttet i Holbæk

Christina Barfoed-Høj afløser Mikkel Haarder som direktør for Danmarks Evalueringsinstitut sidst på året, efter at instituttet er flyttet til den nyrenoverede, tidligere Østre Skole i Holbæk.

Mikkel Haarder har stået i spidsen for Danmarks Evalueringsinstitut (Eva) siden 2013. Han er åremålsansat, og kontrakten udløber i år. Han efterfølges 1. december (rettet 1/7 kl. 19, red.) af Christina Barfoed-Høj på det nyindrettede direktør-kontor i Holbæk. Evalueringsinstituttet flytter 1. august, fire år senere end planlagt, fra Østerbro i København til Holbæk.

Christina Barfoed-Høj (51) kommer fra en stilling som vicedirektør i BUPL. Hun har mangeårig erfaring som chef i flere ministerier, hvor hun har beskæftiget sig med børn og uddannelse, med fokus på bl.a. dagtilbud og international uddannelsespolitik. Christina Barfoed-Høj er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet.

Artiklen fortsætter under banneret

"Eva varetager opgaver, som er vigtige for udviklingen af landets dagtilbud, skoler og uddannelser, og Christina kommer med det helt rigtige match af erfaring, kompetencer og netværk til at kunne fortsætte, videreudvikle og styrke Evas rolle. Eva står foran en spændende og udfordrende tid, hvor vi både skal finde os til rette i Holbæk og have udtænkt, formuleret og implementeret en ny strategi - uden at tabe flyvehøjde. Jeg er sikker på, at Christina er den rette til at stå i spidsen for det arbejde", siger bestyrelsesformand Else Sommer i en pressemeddelelse.

Danmarks Evalueringsinstitut blev etableret i 1999, da Margrethe Vestager var undervisningsminister med det formål producere viden, der kan forbedre skole og uddannelse. 

"Eva har en stor og betydende rolle, når der skal skabes god og anvendelig viden om dagtilbud, skole og uddannelser til politikere og praktikere. Det er den nuværende direktørs, ledelses og medarbejderes store fortjeneste. Jeg vil glæde mig til sammen med bestyrelsen at stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Eva, hvor en ny strategi skal udvikles og realiseres. Jeg ser i den forbindelse også frem til at være i tæt dialog om vidensbehov mv. med de mange samarbejdspartnere, politikere og praktikere, der er på området. Der er fortsat mange ubesvarede spørgsmål og udfordringer på dagtilbuds- og uddannelsesområdet, vi skal prøve at finde mulige svar på", siger den nyudnævnte direktør, Christina Barfoed-Høj.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ