Socialdemokraterne stemmer for forslaget om undervisning af flygtningebørn, og dermed er der flertal for loven,  som allerede træder i kraft i august i år.
Socialdemokraterne stemmer for forslaget om undervisning af flygtningebørn, og dermed er der flertal for loven, som allerede træder i kraft i august i år.

S stemmer flygtningeloven igennem i dag

Opdateret kl. 9:08: Loven er vedtaget. Trods over 30.000 underskrifter imod står regeringens lovforslag om særlige skoletilbud til flygtningebørn til vedtagelse i dag med hjælp fra blandt andre Socialdemokraterne.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kommunalbestyrelserne kommer til at stå med ansvaret for at ansætte personale, og det har de andre røde partier kritiseret, fordi de er bange for, at kommunalbestyrelserne ikke har kompetencerne til det. Men det er man ikke bange for i Socialdemokraterne.

"Jeg har tillid til kommunerne. De skal leve op til præcis det, der svarer til folkeskoleloven, og det har jeg tillid til, at de gør. Ellers kan man til enhver tid klage", siger Annette Lind.

Læs mere

Lovforslaget som vedtaget 3/6-2016

Powered by Labrador CMS