Debat

2 år med et liv som ordblind

Hjemmesiden Etlivsomordblind.dk kunne i går fejre 2 års fødselsdag. I dag har hjemmesiden rundet 225 artikler og sikret livet et år endnu, med et legat på 245.000 kr fra Oak Foundation Denmark.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så er det 2 år siden at Etlivsomordblind.dk første gang så dagens lys. Nu er siden vokset til over 225 artikler om livet med ordblindhed. Alle de artikler bliver besøgt af over 200 mennesker hver dag, det er vi meget stolte af! 

Ligesom med ordblindhed, har det ikke altid været en let vej. Der har været mange bump på vejen, nogle så store, at de har været tæt på at ødelægge bilen totalt. Heldigvis er det ikke sket, en af dem, der har en meget stor del i det, er Oak Foundation Denmark. Uden den økonomiske støtte vi har modtaget, var Etlivsomordblind.dk lukket. Nu kan vi i stedet arbejde videre med hjemmesiden det næste år og vise at ordblinde kan tilbyde lige så meget som alle andre!  .... Læs resten 

Hvis du vil vide mere om emnet så kig forbi hjemmesiden og læse mere om livet med ordblindhed

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Mvh Jesper Sehested Jensen - Etlivsomordblind.dk

Powered by Labrador CMS