»Lydretten« – nu uden at være lydret

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Lydretten« er en serie af stavemateriale, der bygger på den tanke, at eleverne skal mestre de lydrette ord, før de går videre ind i det danske sprogs snørklede kroge. Nu er del tre udkommet til de elever, der netop er blevet klar til det. Diktaterne ser nemlig stort på systemets navn og træner ikke-lydrette ord.

Vores anmelder skrev om »Lydretten 2«: »Jeg er meget imponeret over, at der kan udgives et materiale, der i den grad specifikt tager fat på en lille niche i alle de mangfoldige diktater, der er på markedet, og i den grad kan sikre træning og et kontinuerligt arbejde i forhold til bedre at kunne mestre det at stave korrekt«.

»Lydretten 3« koster 81,50 kroner per elevhæfte og 81,50 kroner for en lærervejledning. Forfatterne er Dorte Damgaard og Tanja Ibsen, og det er Special-pædagogisk forlag, der udgiver.

Powered by Labrador CMS