Hørsholm Skole tester: Lukker Intra i en klasse i en måned

Hørsholm Skole vælger nu én klasse til at bruge kontaktbøger i stedet for Skoleintra i en måned, efter at regeringens stresspanel har foreslået den model som en løsning på stress i familier.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Vi vil gøre, hvad vi kan for at få forældrene til at acceptere præmissen om ikke at kommunikere på intra. Eleverne får kontaktbøger, og så skal de huske at notere deres lektier selv. Det er sådan, vi tænker det. Men jeg skal først mødes med teamet i morgen for at få de sidste detaljer på plads. Men vi regner med at starte projektet allerede i næste uge", siger afdelingslederen.

"Vi har rykket hurtigt, fordi det kunne sgu være sjovt at teste. Nogle mener, sat på spidsen, at man ikke kan blive stresset over at få en besked om at huske gummistøvler, fordi vi skal en tur i skoven. Men vi har holdninger i begge retninger, men det bliver spændende at se, hvad vi kan lære af det".

Rettelse 24/1 kl. 13:05: Der er ikke planer om at udbrede forsøget til andre af skolens klasser - kun at alle kan lære af de indsigter, der måtte komme ud af det. red.

Powered by Labrador CMS